Naziv projekta: Podizanje konkurentnosti putem uvođenja IKT rješenja s ciljem optimizacije uslužnih procesa obrta

 

Kratki opis projekta

Projektom je predviđena nabava informatičke opreme i izrada programskog rješenja za ugostiteljski objekt. Programski paket uključuje 5 modula kojim će se cjelokupno poslovanje umrežiti pa će se moći pratiti tijek namirnica od ulaska u skladište do posluživanja jela, umrežit će se radna mjesta djelatnika, proces uzimanja narudžbi od gosta će se obavljati na brz i jednostavan način, bit će olakšana komunikacija između kuhinje i konobara, a sve zajedno će vlasniku omogućiti bolje donošenje odluka. Ukupno trajanje projekta je 10 mjeseci.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Specifični cilj projekta je optimizirati razinu upravljanja, provođenja i kontrole uslužnih procesa,

Očekivani rezultati projekta su

Sačuvana dosadašnja radna mjesta, otvorena nova radna mjesta, Povećan prihod od prodaje, povećan broj gostiju

UKUPNA VRIJEDNOST: 298.410,00 kn
EU FINANCIRANJE: 268.569,00 kn
RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 15.12.2016. do 15.10.2017

Naziv projekta: Nabava opreme za proizvodnju vina

 

 

Kratki opis projekta

Korisnik trenutno ne raspolaže dovoljnim kapacitetom bačvi potrebnih za čuvanje vina, te sukladno tome ne može cijelu godinu nuditi istu kvalitetu vina jer je primoran vino nabavljati od različitih dobavljača. Nabavom vinifikatora korisnik će sam moći proizvoditi dovoljne količine vina, nabavom bačvi steći će se uvjeti za skladištenje dovoljnih količina vina za cijelu godinu, a nabavom radnog vozila korisnik će sam biti u mogućnosti manipulirati bačvama u podrumu. To će prije svega donijeti konzistentnost u kvaliteti vina te će utjecati na povećane prodajne količine te prihode.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Očekivani rezultati projekta su povećani kapaciteti za čuvanje vina, uvođenje novog proizvoda – buteljiranih vina za prodaju, povećani obujam posla i nova zapošljavanja. Time će korisnik svojim klijentima ponuditi višu razinu usluge, bolje pozicioniranje na tržištu, te još bolje poslovne rezultate

UKUPNA VRIJEDNOST: 430.000,00 kn
EU FINANCIRANJE: 275.000,00 kn
RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 01.10.2017. do 01.09.2018.
ŠIFRA PROJEKTA: KK.03.2.1.06.1647

TOP